woensdag 2 september 2009

Maatje!

Hee brokkenpiloot hahaha! Goed om te horen dat je veilig aan bent gekomen en dat je het naar je zin hebt daar! Hoe zijn je eerste paar werkdagen? Wat heb je allemaal moeten doen MC Dickee? Haha!

Sorry dat het ff duurt voordat er weer een berichtje op de blog verschijnt, maar hier is ie dan! Vandaag begint de feestweek! Kan er zelf alleen vrijdag waarschijnlijk vanwege school.

Donderdag was ik met Robert naar
het introductiefeest van HvA in de Powerzone. Op het begin was het wel nice, maar werd steeds minder. Was fokkin' moe en Robert had z'n handen ook nog is vol met M. (meer zeg ik niet, anders heb ik beef hehe) die die later uit elkaar heeft getrokken! HAHA!

Het sterrenteam Odin '59 A5 heeft A4 opgerold met 6-2! Rijk was weer lekker op dreef, hij schoot er ff vier in haha! En onze divo was ook goed bezig ondanks het eigen doelpunt! Hoefde zelf niet te voetballen, want daar aangekomen bleek de tegenstander maar met 6 man klaar te staan. Dus toen weer terug om nog de vedettes te zien voetballen en daarna nog ff een korte derde helft.

Die avond hadden we het feestje van Mandy en Danny, dus daar gingen we ook nog heen met z'n alle. Ook Martijn ging mee, ondanks zijn buikgriep haha! Robert was door Esmee gevraagd om mee te gaan naar Bob's, maar wilde niet alleen dus had ie Ramon mee gesleurd. Robert was daar ook weer lekker op dreef, alleen dit keer was er jammer genoeg niks gebeurd.... Maar dat verhaal kan Rob beter zelf schrijven, of ff vertellen via Skype.

Niet alleen Robert is lekker bezig, maar ook Brennie is nog steeds bezig haha! Hij was gister met 'r wat aan het drinken bij de Kas. Heb hem nog niet gesproken dus kan je er nog niets over vertellen. Maar ik denk dat het beter is om dat ook via Skype te doen, want je kent 'm op dat gebied hea. We zullen hem niet gaan focken hehe!

Met Stef gaat het ook goed. Was met Robert een paar keer langs gegaan in het weekend, want hij lig in het Rode Kruis. Dan weer wel koorts dan weer niet, je kent het wel. Eigenlijk wilde we dan deze blog schrijven, dus ik m'n kind meegenomen, maar had ik daar geen internet! D'OH! Maar gister heeft hij een gesprek gehad, zijn been blijft gespaard! Meer weet ik nog niet, dat hoor je zo snel mogelijk natuurlijk!

Nu rond deze tijd is het eerste deuntje, maar die moet ik helaas laten schieten vanwege school. Gaat tot nu toe allemaal goed op school, maar is wel flink aanpoten! De rest is ook allemaal weer school!

Wat er allemaal op de feestweek gaande is en nog moet gebeuren, wordt zo goed als allemaal vastgelegd en dan verschijnt er zaterdag weer een blog! We moeten binnenkort ff Skypen, want alleen een beetje blogjes schrijven is natuurlijk niet genoeg!

Kus Fabian plus de rest van de Familia!

1 opmerking:

  1. Haha ook goed om te horen dat alles zijn gangetje gaat in B'wijk.. Die sauer is dus lekker op dreef, als ie maar niet met esmee gaat!! Bloedhond:P.. ZEg ff tegen bren dat ie is gas moet geven met carla..
    Haha is alleen maar goed man druk ok school.. Doe je misschien ook is wat;).. Nee man ik weet dat je dit jaar gaat halen.. Verder groetjes aan de boys en veel plezier op de feestweek..
    Kus

    BeantwoordenVerwijderen