woensdag 23 september 2009

One

Remember this one?

In the far away fires
Where the hills forever burn
At the feet of our heroes
We try hard to learn
But the lesson is lost there
In the smoke and the mud
That we are one flesh, one breath, one life, one blood

I stood by the river
That ran red with shame
I stood in the killing fields
Where death had no name
I stood with my brothers
And away it flood
And we where one flesh, one breath, one life, one blood

Then I felt to the ground
Tasted ashes on my tongue
Thinking that only the death
Are forever young

There was peace in the twilight
And for a moment among
It was a world without danger
A world without war
And I will take all your suffering
It will do any good
CAUSE WE ARE ONE FLESH, ONE BREATH, ONE LIFE... ONE BLOOD!


zaterdag 19 september 2009

Hey ouwe,
Al weer een beetje bijgekomen van je katertje? haha
je zal het wel zwaar hebben gehad jonge.
maarja gelukkig ben je heel wat gewend dus kwam er je zo overheen;)
Is er nog wat romantisch gebeurd of iets moeten weten met dat meisje, want jij had het allemaal omschreven met 'heb een zwak voor meiden'
Of bleef het toch maar bij genieten?:P

Hier in ons gekkedorp gaat alles een beetje ze gangetje eigelijk, iedereen is naar school dus ja we beleven ook niet al teveel dingen. Ik robert paulo zitten nu wel bij kickboxen, zijn lekker aan het beulen dus. Voor de rest gaat bren nog steeds met carla en steef is nog into the samira:p
fappie (spijker) schiet lekker op me ze rijbewijs, zit nu ongv op de helft met alles. Nog ffies en we kunnen met de auto naar damsco dus:D hehe
Ik heb me voorde rest niet stil kunnen houden nigel, je heb dus tog gelijk! haha.. dus ik ben van me geen vrouwen tijdperk af. Heb nu dat gekke model stephanie aan haak geslagen, en die heeft foto's gestuurd joh oooh...
Van faber moet ik ze ff uploaden voor je, dus bij deze doe ik het wel ff voor je:p



Paulo fab ramon robert en ik waren nog naar verjaardag van je broertje geweest vrijdag, maar dat kreng was al vertrokken naar bigdik om 10uur ofso. Maar was als nog wel ff gezellig, je moeder vond ook echt leuk dat we nog langs gekomen waren. Linda was er ook nog maar Cobus was er helaas niet meer. Jammer genoeg anders konden we nog ff lache met al die gekke verhalen en dingen van hem hehe.


Ik (fappie) was gister naar De La Soul geweest! Fokkin' gek! Zwart Licht in het voorprogramma, knallen mattie! Toen we weggingen zagen we ook nog 'frontman' van De La Soul bij de jassen. Dus was weer ff op de foto gegaan! hehe.







Het al machtige Odin A5 blijft ook heel goed presteren ze hadden vandaag 12-1 gewonnen van vvz! Helaas kon ik mijn aandeel aan de harde kern niet bijdragen vanwege afwezigheid door ziekte:( Voor de rest zijn de sterren ook door naar de beker rondens, dus dat betend meer wetstrijden voor ze.
Nou dit was weer ff een blog ouwe,
we horen snelweer van je (K)

Till the day we die.

zondag 6 september 2009

Mattie

Mattie alles lekker dan?

Met mij gaat het goed, maar minder dan bij jou man, wij hebben schjeitweer..
Feestweek was wel nice man, maar met jou zou het beter zijn ouwe, net als vorig jaar. Bierkratje op iemands hoofd? haha
Was gisteravond naar Beachbreak in vroeger, was wel nice man.
Hoe is het werk daar? Zal vast wel chill zijn man, hopelijk liggen er een paar mooie dames aan het zwembad daar.
Als je tijd hebt moet je ff kijken hoe alles zit als wij daarheen komen of we in dat hotel kunnen blijven enzo..
Maar ik ga je snel spreken man, moet nu nog ff wat huiswerk maken (brave leerling) en dan ga ik slapen.

One love mattie

Oja ik ga hem ook nemen ouwe: Till The Day We Die
Of op me hand of me boxerband:p

en Fappie laat je groeten

woensdag 2 september 2009

Maatje!

Hee brokkenpiloot hahaha! Goed om te horen dat je veilig aan bent gekomen en dat je het naar je zin hebt daar! Hoe zijn je eerste paar werkdagen? Wat heb je allemaal moeten doen MC Dickee? Haha!

Sorry dat het ff duurt voordat er weer een berichtje op de blog verschijnt, maar hier is ie dan! Vandaag begint de feestweek! Kan er zelf alleen vrijdag waarschijnlijk vanwege school.

Donderdag was ik met Robert naar
het introductiefeest van HvA in de Powerzone. Op het begin was het wel nice, maar werd steeds minder. Was fokkin' moe en Robert had z'n handen ook nog is vol met M. (meer zeg ik niet, anders heb ik beef hehe) die die later uit elkaar heeft getrokken! HAHA!

Het sterrenteam Odin '59 A5 heeft A4 opgerold met 6-2! Rijk was weer lekker op dreef, hij schoot er ff vier in haha! En onze divo was ook goed bezig ondanks het eigen doelpunt! Hoefde zelf niet te voetballen, want daar aangekomen bleek de tegenstander maar met 6 man klaar te staan. Dus toen weer terug om nog de vedettes te zien voetballen en daarna nog ff een korte derde helft.













Die avond hadden we het feestje van Mandy en Danny, dus daar gingen we ook nog heen met z'n alle. Ook Martijn ging mee, ondanks zijn buikgriep haha! Robert was door Esmee gevraagd om mee te gaan naar Bob's, maar wilde niet alleen dus had ie Ramon mee gesleurd. Robert was daar ook weer lekker op dreef, alleen dit keer was er jammer genoeg niks gebeurd.... Maar dat verhaal kan Rob beter zelf schrijven, of ff vertellen via Skype.

Niet alleen Robert is lekker bezig, maar ook Brennie is nog steeds bezig haha! Hij was gister met 'r wat aan het drinken bij de Kas. Heb hem nog niet gesproken dus kan je er nog niets over vertellen. Maar ik denk dat het beter is om dat ook via Skype te doen, want je kent 'm op dat gebied hea. We zullen hem niet gaan focken hehe!

Met Stef gaat het ook goed. Was met Robert een paar keer langs gegaan in het weekend, want hij lig in het Rode Kruis. Dan weer wel koorts dan weer niet, je kent het wel. Eigenlijk wilde we dan deze blog schrijven, dus ik m'n kind meegenomen, maar had ik daar geen internet! D'OH! Maar gister heeft hij een gesprek gehad, zijn been blijft gespaard! Meer weet ik nog niet, dat hoor je zo snel mogelijk natuurlijk!

Nu rond deze tijd is het eerste deuntje, maar die moet ik helaas laten schieten vanwege school. Gaat tot nu toe allemaal goed op school, maar is wel flink aanpoten! De rest is ook allemaal weer school!

Wat er allemaal op de feestweek gaande is en nog moet gebeuren, wordt zo goed als allemaal vastgelegd en dan verschijnt er zaterdag weer een blog! We moeten binnenkort ff Skypen, want alleen een beetje blogjes schrijven is natuurlijk niet genoeg!

Kus Fabian plus de rest van de Familia!